Nieuws van Leven Lang Ontwikkelen

R.O.O.S. LLO heeft na een doorontwikkeling van 3 jaar dit jaar een passende oplossing ontwikkeld. Sturen op eigen ontwikkelingen via een brancheoverschrijdend, landelijk loket met een toegang voor alle ‘zich ontwikkelende’ mensen, leeftijds­onafhankelijk.


Hiermee heeft de continu lerende regie over en verantwoordelijkheid voor zijn eigen ontwikkeling.

n de vorm van LLO-ROTONDE, die toegang biedt tot uiteenlopende wegen kan men werken aan de toegevoegde waarde. De kern van LLO-ROTONDE is ‘Mijn kluis’. Daarin beheert de lerende zijn eigen portfolio en van daaruit creëert hij zijn eigen omgeving op basis van vragen: Wie ben ik? Waar sta ik? Waar kan ik heen?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nieuws
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On LinkedinVisit Us On Twitter