Loopbaancoach Debby

Debby begint eigen bedrijf als loopbaancoach: ‘Niet een gesprek met een coach, maar met Debby’

Toen loopbaancoach Debby Oppenoorth-Lux (37) zelf een coach kon gebruiken, zag ze door de bomen het bos niet meer. Onder de naam Lux Coaching helpt ze nu zelf drukke werkenden en studenten op een laagdrempelige manier.

Lees het artikel bij AD

De LLO Rotonde op twitter

De afgelopen week is LLO Rotonde verschenen op twitter. Een medium die door een bepaalde categorie mensen. Ook al is het nogal wisselend of twitter nog een populair socialmedia-medium is gebruiken wereldleiders zo af en toe ook wel weer twitter. Ongeveer

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Media

Anouk helpt jongeren zonder opleiding of baan

Zo’n 250 jongeren in de Drechtsteden en de regio Gorinchem gaan sinds de uitbraak van de coronacrisis niet meer naar school of hun werk. Matchmaker Anouk van ’t Veer en haar collega’s proberen hen te stimuleren de draad weer op te pakken. Wethouders Peter Heijkoop (Dordrecht) en Eelke Kraaijeveld (Gorinchem) krijgen vanuit het Rijk twee miljoen euro, onder meer om haar en haar collega’s te ondersteunen.

Door de pandemie stijgt het aantal jongeren (18-27 jaar) dat vroegtijdig zijn school verlaat, aanzienlijk sneller dan voorheen……..

Rotonde nader uitgelegd

Vul je Portfolio aan met gebruik van de rotonde. Als je op ‘Mijn rotonde’ bent dan tref je daar een aantal afslagen aan die allemaal van betekenis zijn als je je verder wilt ontwikkelen. Bij zo’n afslag zit je niet op eenrichtingsverkeer.

Hieronder lopen we ze een voor een na.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als informatie

Welkom bij “Mijn Kluis”

Ik wil mijn portfolio vastleggen en verder uitbreiden. Dan ben je welkom bij “Mijn Kluis”. Hier kunt u uw kennis en opgedane werkervaring vastleggen. Allerlei documenten als diploma’s, certificaten, arbeidsovereenkomsten, functioneringsgesprekken en projectomschrijvingen kunt u hier opslaan. Op deze wijze kunt u altijd aan uw potentiële werkgever uw kennis en opgedane werkervaring aantonen. 

Het aantonen van kennis en kunde in E-portfolio

Als u uw hele leven, vanaf uw eerste stapjes tot en met uw pensioen, uw kennis, kunde en ervaringen wilt bijhouden en dat aan anderen wilt laten zien, dan kan dat heel goed in een portfolio. U begrijpt dat in dat geval een klassiek kartonnen portfolio uit zijn voegen zou barsten door de hoeveelheid gegevens en voorbeelden die erin worden opgenomen. Met de komst van de computer en Internet staan nu elektronische portfolio’s ter beschikking waarin u op eenvoudige wijze documenten, foto’s, films en geluidsopnamen als bewijs voor uw talenten kunt opslaan en voor anderen toegankelijk maken.

Kunstenaars en Scheepskapiteins gingen u voor.

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On LinkedinVisit Us On Twitter